X

Rodríguez demana una pròrroga sobre la notificació d’ingrés a presó pel cas Over

Així ho han confirmat fonts a IB3 Notícies, després de recórrer, fa dues setmanes, davant el Constitucional, la condemna confirmada pel Suprem de 3 anys i mig de presó pels delictes prevaricació, frau i malversació

28/09/2022

Rodríguez demana una pròrroga sobre la notificació d’ingrés a presó pel cas Over

Imatge d'arxiu de José María Rodríguez.

L’exdelegat del govern espanyol a les Illes i exsecretari general del Partit Popular, José María Rodríguez, ha demanat una pròrroga perquè l’Audiència Provincial li notifiqui l’ordre d’ingrés a presó pel cas Over. Rodríguez estava citat avui a l’Audiència de Palma per recollir aquest avís, però els seus missers han demanat que s’ajorni la cita al·legant que està de viatge, segons han confirmat a Ib3 Notícies fonts properes al cas.

L’expolític va recórrer, fa dues setmanes, davant el Tribunal Constitucional per intentar evitar el seu ingrés a presó. Aquest passat juliol, el Tribunal Suprem va confirmar la condemna de l’Audiència de 3 anys i mig de presó pels delictes prevaricació, frau i malversació en el marc del cas Over, per haver pagat amb doblers públics part de la campanya electoral del PP del 2003.

El recurs presentat pel misser Jaume Campaner sosté que s’ha vulnerat el dret a la tutela judicial efectiva i a la presumpció d’innocència, perquè la condemna es basa en les declaracions incriminatòries d’altres acusats.

28/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris