X

Els crítics d’Enderrock Balears reconeixen ‘Un minut estroboscòpica’, d’Antònia Font, com a millor disc de l’any

Aquest dimecres s'han anunciat els premiats per la crítica, entre els quals hi ha Marco Mezquida, Maria Jaume, Reïna i Miquel Brunet amb Biel Majoral

28/09/2022

Els crítics d’Enderrock Balears reconeixen ‘Un minut estroboscòpica’, d’Antònia Font, com a millor disc de l’any

No és cap sorpresa que la tornada d’Antònia Font amb ‘Un minut estroboscòpica’ hagi seduït els crítics dels Premis Enderrock Illes Balears, els quals han decidit reconèixer el disc com el millor treball publicat a l’arxipèlag aquest darrer any. Un guardó que reben amb molt de gust, ha dit el baixista del grup, Joan Roca, més encara quan ve de crítics especialitzats.

De fet, la crítica ha decidit guardonar també Maria Jaume amb el Premi al millor disc de cançó per a ‘Voltes i voltes’; Miquel Brunet i Biel Majoral, amb el Premi al millor disc de folk per ‘La llei d’Ohm’; Marco Mezquida, amb el de millor disc de jazz per ‘Letter to Milos’; i Reïna, que rebrà el Premi de millor disc revelació per ‘Arts Marcials’.

Aquest dimecres s’han publicat també els guardons especials: el grup menorquí Ja t’ho diré rebrà el premi honorífic; la directora de la Fundació Mallorca Literària, Carme Castells, serà guardonada com a personalitat destacada; i el pianista Agustí Fernández assolirà el premi a la trajectòria. La gala de lliurament serà el pròxim 2 de novembre al Teatre Principal de Palma.

28/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris