X

Sis milions d’euros per millorar la carretera entre ses Salines i la Colònia de Sant Jordi

El Consell de Mallorca dona, així, resposta a una antiga reivindicació del municipi, en tractar-se d'una via perillosa

29/09/2022

Sis milions d’euros per millorar la carretera entre ses Salines i la Colònia de Sant Jordi

El Consell de Mallorca invertirà prop de 6 milions d’euros per millorar la carretera MA-6100 que uneix ses Salines amb la Colònia de Sant Jordi. Es tracta d’una carretera molt transitada pels saliners i on es produeixen nombrosos accidents, alguns dels quals han estat mortals.

Per aquesta via, hi circulen al voltant de 3.600 vehicles diaris, dels quals més de 200 són camions o autocars. El gran nombre d’entrades i sortides de finques, algunes corbes tancades o la presència de molts ciclistes, fa que sigui una carretera perillosa a l’hora de transitar-hi.

El projecte que representants del Consell han mostrat aquest dijous al Consistori saliner, i que es troba en procés de licitació, preveu la millora del traçat de tota la carretera, que fa prop de 5 quilòmetres. A més a més, incorpora un carril bici que unirà els dos nuclis urbans.

L’obra, que s’executarà previsiblement a partir del pròxim mes de gener, preveu la reconstrucció de tots els murs de paret seca que s’han de recular per eixamplar la carretera. Per primera vegada, aquesta reconstrucció es farà amb la supervisió obligada d’un marger.

29/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris