El Mallorca Palma Futsal perd al darrer segon a Santa Coloma

L'equip d'Antonio Vadillo cau per 5 a 4 un partit en que es va posar 3 vegades per davant al marcador

01/10/2022

El Palma Futsal arribava a Santa Coloma amb la moral alta després de guanyar l’Inter la setmana passada. Aprofitant la inèrcia que dona la confiança, els palmesans s’avancen al marcador per mitjà de Cléber. Poc dura l’alegria, perquè Cainán s’equivoca en la passada i després d’una sèrie de refusos David Álvarez guanya la partida a Muller per fer l’empat. Abans del descans arriben dos gols més… La tímida pressió del Palma facilita el 2 a 1, obra de Verdejo. De la remuntada passam a l’empat un minut després. Cainán bota una falta i Mancuso recull el refús a mitges entre el porter i el defensor. A la represa, l’equip de Vadillo es torna a col·locar una altra vegada per davant al marcador. Jesús Gordillo controla sense perdre de vista la porteria. Copeja amb la cama esquerra i fica la pilota per davall les cames de Borja. Però aquest és un partit d’anades i tornades, en aquesta jugada la pilota pega a Chaguinha i queda morta perquè Nil remati sense problemes i superi Luan Muller. Amb una acció a pilota aturada, el Palma fa el 3 a 4. Mancuso cap a Cainán i l’ala que no falla… Al darrer minut de partit tot canvia. L’àrbitre assenyala penal per mans dins l’àrea. Verdejo agafa la responsabilitat i transforma. Però encara en quedava més. Darrers segons de partit…  en una jugada travada amb futbolistes per terra, Cardona assisteix Bernat Povill, que fa el definitiu 5 a 4. El Palma torna amb les mans buides