Triomf alliberador de l’Atlètic Balears contra el Barça B (3-2)

Miguelete ha donat la primera victòria als de Jordi Roger després de remuntar un 1-2

09/10/2022

Era l’enèsima revàlida de l’Atlètic Balears per sumar el primer triomf de la temporada. Visitava l’Estadi Balear un Barça B que només havia perdut un partit fins avui, la setmana passada contra la Reial Societat B (2-0). Les primeres aproximacions han estat del filial blaugrana des de dins i fora de l’àrea. Passat el minut 20, una jugada individual de Dioni acaba amb un primer gol de Kaxe que l’assistent anul·la per clar fora de joc. Els blanc-i-blaus ho han continuat intentant i abans de la mitja hora troben la recompensa. Pablo Carbonell marca en pròpia porteria.

Però no tot serien alegries a la primera part pels de la Vía de Cintura. El central Josep Jaume ha hagut d’abandonar al terreny de joc per lesió. A l’inici del segon temps l’acompanyaria Miguel Ángel Cordero. Els fantasmes dels darrers partits han aparegut en l’acció de l’empat del Barça B: errada individual i gol de Txus Alba. Però la tremolor de veres ha arribat quan vuit minuts després, Barberà ha fet el segon gol per al filial blaugrana.

Rafa Márquez ha demanat cap als blaugranes, i l’Atlètic ha avançat metres més amb el cor que amb el cap. I per inèrcia ha arribat l’empat. Només 3 minuts després de l’empat, un gran contraatac iniciat per Dioni Villalba i continuat per Víctor Pastrana acaba amb el gol de la victòria de Miguelete.