X

Un policia assegura que va presenciar com es preavisava d’una inspecció el director de Tito’s

El fiscal diu que aquest testimoni l'ha deixat "sense prova" i que no li permet mantenir les acusacions

18/10/2022

Un policia assegura que va presenciar com es preavisava d’una inspecció el director de Tito’s

Un policia local de la Patrulla Verda de Palma s’ha mostrat convençut, durant la seva declaració, que hi havia un tracte de favor cap als negocis del Grup Cursach. Va ser un dels agents que va col·laborar amb els investigadors del cas Cursach i aquest dimarts ha declarat com a testimoni.

Ha relatat que va presenciar com el seu superior, Gabriel Torres, preavisava d’una inspecció el director de Tito’s i li deien que actuarien a les 3 de la matinada. També ha declarat que, en una altra ocasió, va inspeccionar un altre local de Cursach i que ho va fer uns dies més tard del que estava previst. Recorda que en aquella ocasió varen precintar els equips de so i manté que Torres i l’excap de la policia Joan Mut li varen demanar uns dies després que modifiqués l’acta que havia aixecat contra aquest negoci.

Aquest testimoni també ha declarat que ell i altres agents que varen col·laborar a la causa varen rebre amenaces dels policies que seuen al banc dels acusats. En aquest sentit, diu que el varen autoritzar a dur un arma i ha afegit que “se sent insegur”.

El fiscal diu que no pot mantenir les acusacions

Al final de la sessió, i després de cinc hores de declaració, el fiscal Tomás Herranz ha dit que aquest testimoni no havia aportat res que li serveixi per mantenir les acusacions contra els processats. A pesar que era un testimoni de la Fiscalia, ha estat molt crític amb les seves paraules i ha comentat que l’agent ha intentat crear durant la vista la sensació “que era perseguit judicialment”. “Ens ha deixat sense prova de càrrega. La veritat és que no hi ha res”, ha conclòs.

 

 

18/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris