X

Triay i Salazar, en mode remuntada, jugaran pel títol davant Sánchez i Josemaría

La menorquina i la madrilenya derroten Ortega i González per 3-6, 6-1 i 6-2; repetiran final amb la lluita pel número 1 també en joc

22/10/2022

Triay i Salazar, en mode remuntada, jugaran pel títol davant Sánchez i Josemaría

Gemma Triay/Ale Salazar i Ari Sánchez/Paula Josemaría, les número U del circuit World Padel Tour, protagonitzaran la final més repetida de l’any, ara a la quarta edició de l’Obert de Menorca.

2.300 aficionats han vibrat amb una semifinal d’alta intensitat, gran exigència física i punts espectaculars. Així i tot, Gemma Triay i Ale Salazar han hagut de remuntar, de nou, un set en contra. Les número tres, Marta Ortega i Bea González, han duit la iniciativa a la primera mànega. Dos trencaments de servei els han concedit el primer punt per 3-6.

El binomi menorquí-madrileny hi ha posat solució, ha fet un pas cap endavant i ha capgirat la dinàmica de la semifinal. Marta i Bea han estat atropellades pel joc rival. I de quina manera: 6-1 i 6-2, i a defensar el títol de l’any passat. Demà, a partir de les 10 hores, Triay i Salazar, a més, miraran de reduir diferències en la cursa pel número 1 del circuit, en possessió de l’altra parella finalista: Ari Sánchez i Paula Josemaría.

22/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris