Tercera victòria del Mallorca Palma Futsal en una setmana

El Palma ha guanyat per 3-4 el Llevant just abans d'estrenar-se a la UEFA Champions League

23/10/2022

Victòria al darrer alè, per 3 a 4 a la pista del Llevant, que deixa molt bon gust al Mallorca Palma Futsal. Els d’Antonio Vadillo han aconseguit guanyar el primer partit fora de Son Moix. I el més important: tornen a casa amb la moral alta per estrenar-se aquesta setmana a la Champions. No ha estat fàcil, però el Mallorca Palma Futsal torna de València amb els deures fets. Dani Saldise al minut 1 ambun gol d’esperó. Luan Muller ha estat clau per evitar que el Llevant empatés en diverses ocasions. El Palma però ha anat agafant confiança. Cainan hauria pogut marcar el segon pels mallorquins però ha forçat un penal i l’expulsió de Fede, el porter rival. Tayebi ha estat l’encarregat de convertir la pena màxima i posar el 0-2 al marcador. El Llevant però no s’ha torbat a retallar distàncies, Peléh ha marcat el primer del Llevant abans del descans. A la represa els locals, molt més actius que a la primera meitat, han aconseguit fer l’empat. Pedro Toro, amb una canonada des de la frontal de l’àrea, ha posat el 2 a 2. La lluita ha continuat fins que Eloy Rojas, que s’estrenava com a capità, ha estat expulsat per segona groga. El Palma ha aguantat sense encaixar gol mentre ha estat en inferioritat numèrica, però just en reincorporar-se el cinquè jugador Rafa Usín ha posat per primera vegada el Llevant per davant. Sergio Mullor ha apostat pel porter-jugador, i el Palma ho ha aprofitat per tornar a igualar el marcador amb el segon gol del partit de les botes de TayebiVadillo s’ha torbat una mica més a jugar de cinc però al tècnic mallorquinista sí li ha sortit bé. Marlon ha sentenciat el partit a poc manco d’un minut pel xiuet final. Amb aquesta victòria, el Mallorca Palma Futsal ha guanyat els tres partits que ha jugat aquesta setmana. Un balanç perfecte per afrontar la seva estrena a la UEFA Champions Europa League.