X

Màxim històric d’assistència en el Congrés SEC22 de la Salut Cardiovascular

Julián Pérez, President de la SEC, ha explicat que "la salut cardiovascular a les Balears està un poc per damunt de la mitjana de tot Espanya"

23/10/2022

Màxim històric d’assistència en el Congrés SEC22 de la Salut Cardiovascular

El Palau de Congressos de Palma ha acollit aquesta setmana el Congrés SEC22 de la Salut Cardiovascular, un esdeveniment científic organitzat per la Societat Espanyola de Cardiologia (SEC) que ha reunit durant tres dies a gairebé 4.000 professionals a Palma, màxim històric registrat en les 43 edicions celebrades d’aquest congrés.

Julián Pérez, President de la SEC, ha explicat que “la salut cardiovascular a les Balears està un poc per damunt de la mitjana de tot Espanya”. “No se pot dir que estigui malament, però es pot millorar” ha afegit.

L’esdeveniment que s’ha celebrat per primera vegada a les Illes, s’ha fet de manera híbrida (presencial i en línia), oferint un extens programa científic amb diferents simposis, tallers, prop de 200 sessions formatives i gairebé un miler de comunicacions, que han servit per a compartir coneixements i els últims avanços en el tractament de la malaltia cardíaca.

23/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris