X

L’estil Anquela arriba a la UD Eivissa

El tècnic de Jaén ha dirigit més de 360 partits a Segona Divisió i 21 a Primera

25/10/2022

L’estil Anquela arriba a la UD Eivissa

Anquela representa el perfil d’entrenador nascut al fang. Del futbol modest al professional sense perdre la seva essència. El de Jaén es va donar a conèixer al club de la seva vida, l’Alcorcón, en una eliminatòria històrica de Copa del Rei còntra el Reial Madrid de Pellegrini el 2009. Una golejada al partit d’anada que ja per sempre ha quedat com l’Alcorconazo.

Alcorcón va viure una festa durant dies i l’equip va passar de ronda. Amb els madrilenys, Anquela va pujar de categoria, de Segona B a Segona A. Després va tenir l’oportunitat d’entrenar altres equips històrics com l’Oviedo, Deportivo, Granada, dirigint els andalusos més de vint partits a Primera, Osca i Numància, entre altres.

Més de 360 partits a Segona Divisió al seu currículum i sobretot amb l’experiència d’haver viscut situacions complicades a la competició. Ara arriba a l’Eivissa, en posicions de descens i sense identitat esportiva. Així que totes les esperances estan posades a l’estil Anquela, una manera personal de viure la professió.

25/10/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris