El Mallorca Palma Futsal, campió del grup de la mort de la Champions

Els mallorquins completen la setmana europea amb un empat a 2 contra l'Anderlecht

30/10/2022

El Mallorca Palma Futsal debuta a la Champions amb una primera posició final al grup de la mort, per davant l’Anderlecht, el Kairat Almaty i l’Sporting de París. Tot, després d’empatar contra l’Anderlecht. Eufòria absoluta al conjunt mallorquí després d’aquesta fita històrica en la primera participació a la competició. Per aconseguir la primera plaça, el Mallorca Palma Futsal necessitava guanyar o empatar contra l’Anderlecht, que jugava a casa amb 1.100 espectadors.

Al minut 7, Moslem entra en escena amb una de les seves jugades preferides. Pared amb Eloy Rojas per la banda dreta i assistència per a Saldise. 0 a 1. El lideratge del grup es posava de cara.

A 2 minuts del descans, comencen les complicacions. Un excapità del conjunt mallorquí, Grello, assisteix amb qualitat Edu, que fa el gol de l’empat. També comença l’espectacle de Roncaglio, el porter rival, que atura la rematada de Tayebi en la darrera ocasió del primer temps. L’iranià no s’ho podia creure.

A la represa, Tomic avança els belgues 30 segons després i acaba amb contundència la jugada des del córner. Amb confiança i constància, arriba el premi del Palma en forma de penal a 3 minuts i 15 segons del final. Roncaglio atropella Cléber. Tayebi és l’encarregat de llençar la pena màxima i supera Cristiano, que havia entrat només per aturar el penal.

Als darrers minuts, els palmesans defensen el resultat. Grello i Jovevcic són a prop de batre Muller, però sense èxit. El Mallorca Palma Futsal passa a la ronda elit com a líder del grup de la mort i espera que Son Moix pugui ser la seu d’aquesta nova fase, en la qual evitarà enfrontar-se a equips com el Barça, l’Sporting de Portugal o el Benfica. El sorteig se celebrarà dijous dia 3 de novembre.