L’Atlètic Balears segueix sense guanyar com a visitant

El conjunt de Jordi Roger perd per dos a zero a Zubieta i es torna a col·locar en zona de descens

30/10/2022

L’Atlètic Balears no ha pogut donar continuïtat a la seva bona ratxa i ha caigut per 2 a 0 al camp de la Reial Societat B. I això que la primera part ha estat dominada pels de Jordi Roger. Han tengut l’ocasió més clara en una rematada al pal de Dioni al minut 7. Però, al segon temps, l’equip ha perdut consistència i s’ha enfonsat al tram final. Al minut 84, la defensa no és contundent i Gómez supera René amb un xut ajustat al pal. El segon dels txurri-urdins el firma Lespinasse quan l’Atlètic Balears cercava l’empat de manera desesperada. Així, els balearicos continuen sense conèixer la victòria lluny de l’Estadi Balear. Una derrota que fa mal i, a més, torna a col·locar els blanc-i-blaus en descens.