X

Comencen les obres d’ampliació de la zona per a vianants del centre de Pollença

S'actuarà a 9 carrers del centre, on també es renovarà la xarxa de canonades

02/11/2022

Comencen les obres d’ampliació de la zona per a vianants del centre de Pollença

Aquesta setmana han començat a Pollença les obres d’ampliació de la zona per a vianants al centre històric del poble. Les feines es faran per fases durant mig any i afectaran nou carrers del municipi. L’objectiu és revitalitzar aquestes vies, com ha passat a la resta de carrers que s’han anat empedrant des dels anys 90. El projecte té un pressupost d’1,3 milions d’euros.

Les obres han començat pel carrer del General Bosch, que és un dels més antics de Pollença, i des d’aquí s’anirà avançant per fases, fins a intervenir en un total de nou carrers que s’afegiran a la zona per a vianants.

El regidor d’Urbanisme de Pollença, Tomeu Cifre, ha explicat que es tracta de la segona fase del projecte que es va iniciar l’any passat i amb el qual es varen reformar diversos carrers de la part est del municipi. L’actuació estava prevista al Pla especial del centre històric de Pollença, aprovat als anys 90.

Juntament amb l’empedrat, també es renovaran la xarxa d’aigües fecals i les canonades d’aigua potable, i es crea de bell nou la xarxa de pluvials que fins ara no existia en aquesta part del centre històric. Està previst que la reforma acabi el dia primer de maig, per no interferir amb la temporada turística.

02/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris