L’Atlètic Balears surt del descens

El conjunt de Jordi Roger ha golejat 4 a 1 el Numància a l'Estadi Balear

06/11/2022

Victòria d’equip. L’Atlètic Balears ha golejat avui 4 a 1 el Numància després d’un partit molt complet. Ara bé, l’inici no ha estat bo. Els sorians s’avancen al minut 6 amb una diana de Ruben Mesa des de fora de l’àrea.

Els de Jordi Roger han reaccionat i al minut 18 Dioni aprofita una assistència de Miguelete per fer l’empat a 1. Poc després, al 25, el mateix Miguelete marca el segon. Retallada dins l’àrea de l’andalús i xut ajustat al pal.

I al temps afegit, errada defensiva dels sorians i Hugo Rodríguez marca a plaer el 3 a 1. La golejada l’ha tancat Pastrana al minut 57. El seu xut pega en un defensa i acaba al fons de la xarxa. Al final Victòria 4 a 1, l’Atlètic Balears surt de les posicions de descens.