X

Els quatre fills predilectes de Manacor, molt involucrats amb la resta de veïnats

Sebastià Sansó, Montserrat Ferrer, Margalida Cortès i Cristòfol Pastor han estat votats per unanimitat

12/11/2022

Els quatre fills predilectes de Manacor, molt involucrats amb la resta de veïnats

La sala de Plens ha quedat petita. Familiars i amics dels homenatjats han volgut ser presents en aquest acte, en el qual han destacat les virtuts de cadascun del nous fills predilectes de Manacor.

Sebastià Sansó va morir l’any passat, ell fou un investigador incansable i redactà la seva tesi sobre la indústria de les perles i els fusters de la ciutat. Imprescindible per entendre el Manacor contemporani.

De Montserrat Ferrer, han destacat que fou una dona avançada al seu temps. Secretària comercial d’alta direcció i relacions públiques a l’empresa Majòrica.

Un orgull rebre aquest reconeixement, diuen, perquè sempre han estat propers als ciutadans, com Margalida Cortès, que fou presidenta de Creu Roja a Manacor i molt involucrada en temes socials.

Sentit reconeixement també per a Cristòfol Pastor, en Pífol, un home intel·ligent que ha dedicat la seva vida a la cultura, la pintura, el dibuix i el teatre. Va ser també regidor a l’ajuntament. Avui té 102 anys, i amb orgull ha recollit la rajola que li atorga aquesta distinció.

Els quatre fills predilectes han estat persones molt implicades amb la resta de ciutadans. Les diferents formacions polítiques a l’ajuntament de Manacor els han votat per unanimitat.

12/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris