X

La UD Eivissa supera el Palència a la pròrroga

Primera victòria d'Anquela com a entrenador dels blau cel gràcies a les dianes de Cristian Herrera i Suleiman al temps extra

13/11/2022

La UD Eivissa supera el Palència a la pròrroga

La Copa serveix com a bàlsam per la UD Eivissa que es retroba amb la victòria després de set partits de lliga sense fer-ho. No és la victòria amb més mèrit de la curta història dels blau cel, però serà al sorteig de la següent ronda. La qual cosa no poden dir tots els equips de Segonda Divisió (Lugo, Ponferradina o Leganés).

Però la funció de la UD Eivissa tampoc convida a un gran optimiste. Malgrat el primer avís de Bogusz només començar. El xut amb cama dreta del polonès el desvia un defensa a córner. Una ocasió que va ser un miratge perquè el Palència va ser superior, almanco quant a ocasions de gol. Parreño, una de les novetats de l’onze, és el més descatat pels visitants.

A la segona part, Anquela mou la banqueta. Uns moviments que esdevindran claus per a la definició del matx. Però és a la pròrroga quan els homes de la banqueta decideixen el partit. Als noranta minuts reglamentaris, la UD no pot tancar la victòria contra el Palència Cristo Atético, cinquè classficiat del Grup I de la Segona Federació.

Al minut 98, la UD fa el primer gol que mostra el camí cap a la següent ronda. Morante recupera una pilota al mig del camp, els locals demanen falta però el col·legiat diu que toca la pilota. A partir d’aquesta recuperació, quatre suplents fabriquen el gol. Pape Dios li dona la pilota a Herrera que fa una passada en profunditat cap a Suleiman, la seva internada acaba amb una centrada a l’àrea cap a Ekain que pugna amb un defensa, la pilota acaba a la frontal on torna aparèixer Cristian Herrera que amb un gran xut amb cama esquerra fa el primer gol de la nit. El més difícil ja estava aconseguit.

I al darrer minut de partit arriba la sentència amb una jugada de nou protagonitzada per suplents. Goldar rebutja una pilota penjada del Palència, l’esfèrica arriba a Cristian Herrera que comença un cursa fins al mig del camp quan fa una passada en profunditat cap a Diop que, amb els locals volcats, no troba ressitència defensiva i quan es planta davant el porter li regala el segon a Suleiman.

Els d’Anquela compleixen amb l’objectiu de la classificació. Les sensacions no han estat les millors però els blau cel seran al sorteig de la següent ronda en què ja no es trobarà amb un equip de la Segona Federació.

13/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris