X

Alegria i rialles a Son Bibiloni

El Mallorca ha començat la seva darrera setmana de feina abans de l'aturada pel Mundial

14/11/2022

Alegria i rialles a Son Bibiloni

El Reial Mallorca ha encetat la seva darrera setmana de feina abans de l’aturada pel Mundial. Dijous, l’equip de Javier Aguirre farà el seu darrer entrenament abans de partir de vacances. La sessió d’avui ha estat marcada per les baixes. No hi eren els tres internacionals: Predrag Rajkovic, Kang In Lee i Leo Román. Tampoc s’ha exercitat amb els seus companys Iddrisu Baba, que ha quedat al gimnàs. A més, el futbolista ghanès ha rebut una mala notícia. No ha estat convocat per la seva selecció pel Mundial de Qatar.

Diuen que guanyar fa riure. Al Mallorca tot és alegria ara mateix. Fins i tot, Aguirre fa bromes amb Muriqi i Jaume Costa. El lateral valencià ha contagiat la seva energia als seus companys. Primer a Ángel,que després d’això té el coratge d’anar a pel més gran, a per Muriqi. El bon ambient i les rialles han estat les protagonistes. Ni Maffeo, que està lesionat i entrena al marge, perd el somriure.

Això sí, el cos tècnic va a la seva i continua fent feina. També el director de Futbol Pablo Ortells, acompanyat pel director de Gestió Sergio Marty, estan ben atents a la sessió. L’anècdota del dia l’ha protagonitzada Battaglia, que no es troba còmode amb el seu embenatge. Però la solució és ràpida, dos talls i ara sí. Tot a punt. La bona notícia, des de fa un parell de setmanes, és Dominik Greif. A l’entrenament, era l’únic porter del primer equip. Tot apunta que dimecres, a l’amistós contra el Poblense, tornarà a jugar gairebé un any després.

14/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris