X

Suspenen la vaga indefinida de transportistes en la seva segona jornada de protestes

La Plataforma Nacional per a la Defensa del Sector del Transport argumenta que s'enfronta a una "campanya sense descans d'assetjament i enderrocament"

15/11/2022

Suspenen la vaga indefinida de transportistes en la seva segona jornada de protestes

Transportistes de la Plataforma Defensa Sector Transport de Mercaderies per Carretera Nacional-Internacional, s'han concentrat aquest dimarts a l'altura de l'autovia N-IV al seu pas per Valdepeñas (Ciudad Real). / EFE- Jesús Monroy

La Plataforma Nacional per a la Defensa del Sector del Transport ha decidit suspendre l’aturada indefinida en la qual avui era la segona jornada de protestes, argumentat que s’enfronta a una “campanya sense descans d’assetjament i enderrocament”.

En un comunicat, la citada agrupació, composta en la seva majoria per autònoms i pimes, assegura que aquesta “campanya” procedeix de carregadors (els seus clients), patronals del sector, sindicats, un cert àmbit polític i, fins i tot, alguns mitjans de comunicació.

En qualsevol cas, la Plataforma defensa que seguirà “contra vent i marea defensant i lluitant” els seus reclams per a tractar de millorar les condicions de treball del sector.

15/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris