Hat-trick de Kadewere en el triomf del Mallorca al Trofeu de s’Agricultura

El conjunt de Javier Aguirre s'ha imposat per 1-4 al Poblense. Amath ha estat l'autor de l'altre gol vermell

16/11/2022

Cinquanta segons després del xiulet inicial, Tino Kadewere perdona la primera ocasió del partit. Però no tornaria a fallar al minut 24. El davanter rep la passada d’Ángel i des de la frontal de l’àrea fa el primer gol. Kadewere ha estat el jugador més actiu del Mallorca.

El Poblense, però, no tarda a reaccionar. 14 minuts després, Miki Capellà filtra la pilota i Dani Plomer posa l’empat a un.

A la segona part, els canvis del Mallorca han donat la volta al marcador. Al minut 68, Antonio Sánchez passa la pilota a Gio i el lateral dona l’assistència a Amath Ndiaye. Al minut 79, Russo passa la pilota a Kadewere i aquest fa l’un a 3. I tan sols dos minuts després, el de Zimbabue regateja el porter i firma el seu hat-trick.

D’aquesta manera, el Mallorca guanya la cinquantena edició del Trofeu de s’Agricultura. Antonio Sánchez, exjugador del Poblense, ha estat l’encarregat d’aixecar el trofeu.