El Mallorca Palma Futsal goleja el Dobovec per 8-2 a la Champions

L'equip de Vadillo es jugarà aquest dijous contra el Piast Gliwice polonès gran part de les opcions de classificació per a la final four

23/11/2022

Els nervis del Mallorca Palma per ser l’amfitrió de la segona fase de la Champions han durat 20 minuts. A la primera part del primer partit d’aquesta ronda elit, els de Vadillo no han estat al nivell habitual. Els eslovens s’han posat 1-2 al marcador als primers minuts. El conjunt balear ha reaccionat i amb dos gols, un de Rivillos i un altre de Chaguinha, ha pogut arribar al descans amb avantatge al marcador.

La segona part ha paregut un altre partit. El pas pels vestidors ha revolucionat el Mallorca Palma. L’equip local ha passat per damunt del rival amb un parcial de 5-0. Els gols ChaguinhaMancusoMoslem i Cleber, en dues ocasions, han guiat els mallorquins cap a la seva primera victòria en aquesta segona fase. A més, un triomf contundent per 8-2 que pot ser decisiu en cas d’empat a punts final.

En l’altre partit d’aquesta primera jornada, el Piast Gliwice de Polònia s’ha imposat 1-4 al Novo Vrijeme de Croàcia. Per tant, demà dijous es presenta un partit clau. El Mallorca Palma s’enfrontarà als polonesos. Qui guanyi tendrà peu i mig a la final four de la Champions. El partit el podreu seguir a partir de les 20.15 h, en directe, tant pel web d’IB3 com per IB3 Ràdio.