X

‘Representacions Lluch’ compleix 50 anys

Actualment, el negoci és gestionat per les filles de Tino Lluch, que hi posen la veu de l'experiència, amb l'ajuda de les netes que són les encarregades de la innovació i d'adaptar-se a les noves necessitats

26/11/2022

‘Representacions Lluch’ compleix 50 anys

L’any 1972, Constantí Lluch, més conegut com a ‘Tino’, va fundar ‘Representacions Lluch’, una empresa que va començar com una petita distribuïdora de caramels i dolços que es venien a petits comerços i botigues de queviures. A poc a poc, afegiren productes i s’especialitzaren en forns i pastisseries. Gràcies a això avui, 50 anys després, han esdevingut una empresa capdavantera a Mallorca de distribució en aquest sector.

Enguany compleixen 50 anys, una xifra gens fàcil d’arribar, i molt manco, en una empresa familiar que s’ha hagut de renovar i actualitzar a un mercat de cada vegada més canviant i exigent. Actualment, el negoci és gestionat per les filles, que hi posen la veu de l’experiència, amb l’ajuda de les netes que són les encarregades de la innovació i d’adaptar-se a les noves necessitats.

El tracte personal amb el client i l’assessorament de l’equip professional del qual disposa aquesta empresa són les claus perquè Lluch hagi arribat al mig segle d’edat. Treballen diàriament per a fer front als temps que corren. A més, faciliten la feina al pastisser o al cuiner perquè els consumidors finals puguem continuar gaudint de la millor rebosteria i dels millors dolços, per molts anys més.

26/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris