X

Kang In Lee: “Estic molt content. Vull seguir al Mallorca i competir amb l’equip”

El sud-coreà participa al mundial de Qatar amb la selecció del seu país

30/11/2022

Kang In Lee: “Estic molt content. Vull seguir al Mallorca i competir amb l’equip”

Al mundial de futbol de Qatar hi participen dos jugadors del RCD Mallorca, el porter Pedrag Raikjovic, amb Sèrbia, i el migcampista Kang in Lee, amb Corea del Sud. Precisament Kang In Lee ha parlat de la seva temporada al Mallorca des de la convocatòria a Qatar en declaracions als companys de Radio Marca.

“Per un jugador, el més important és jugar. Si no jugues, no tens confiança i ho passes malament. Aquesta temporada tenc la sort de tenir més minuts i tenir continuïtat en el joc. Això m’ajuda molt mentalment i físicament”, ha explicat el jugador.

En aquesta línia, Kang In Lee també ha comentat que se sent alliberat: “Els companys m’ajuden molt. Crec que és una molt bona temporada no només en l’àmbit col·lectiu, sinó també per a mi”.

Davant un possible interès d’altres clubs per incorporar el migcampista ofensiu al mercat d’hivern, el mallorquinista ha aclarit que no ha pensat en cap sortida i que està molt còmode a l’illa: “Ara estic concentrat amb el mundial i no he tengut temps per pensar en el mercat. Al Mallorca hi estic molt content i tranquil. Hi vull continuar i competir al màxim per aconseguir que l’equip acabi la temporada el més alt possible”.

Del perfil de Javier Aguirre com a entrenador, el sud coreà diu que “a vegades és exigent. Sobretot m’exigeix perquè no falli cap passada i perquè no perdi pilotes fàcilment. Al final, aquests requisits es noten al camp. Jo intent millorar dia a dia i progressar a cada entrenament. La gent del meu entorn, el mateix Aguirre, la resta de membres del cos tècnic i els meus companys, m’ajuden a ser millor futbolista”.

 

30/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris