X

Nou anys després, la UCO podria oferir mitjans tècnics en la recerca de Malén Ortiz

La família no perd l'esperança, parlen en present d'ella, avui tindria 24 anys

04/12/2022

Nou anys després, la UCO podria oferir mitjans tècnics en la recerca de Malén Ortiz

Es compleixen 9 anys de la desaparició de Malén Ortiz, i una nova concentració s’ha organitzat a Santa Ponça amb el desig que ningú s’oblidi de la jove.

Familiars, amics, el batle de Calvià i també dos investigadors que duien el cas, s’han sumat un any més a aquesta trobada amb pancartes que demanen la veritat i justícia. És una incògnita el que va passar aquell 2 de desembre de l’any 2013, però avui la mare, Natalia Rodríguez, se sent més esperançada, té el compromís d’un coronel de la Guàrdia Civil, perquè el cas de la seva filla sigui una prioritat.

A la jove, que l’any 2013 tenia 15 anys, se li va perdre la pista quan va baixar de l’autobús i amb el seu patinet es dirigia cap a Son Ferrer. Anava a dinar a casa del seu al·lot.

Fa 9 anys de la desaparició, era el dia 2 de desembre a les 3 de l’horabaixa. La seva mare, incessant en la recerca, ha tingut accés al sumari de la investigació, però no l’ha llegit sencer. No pot, diu, és massa dolorós i són 30.000 fulls.

La Guàrdia Civil continua amb el cas, però la família demana que no s’oblidi i que la Unitat Central Operativa s’hi impliqui també.

La recerca de Malén Ortiz s’ha fet per terra, mar i aire, els agents han parlat amb familiars, amics, i gent del seu voltant i es continua investigant, però aquesta desaparició continua sense tenir respostes.

Moltes han estat les hipòtesis: que marxés voluntàriament, que algun conegut hi estigués implicat i l’haguessin segrestat.

La família no perd l’esperança, parlen en present d’ella, avui tindria 24 anys.

04/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris