X

Un jove de 15 anys mor a causa d’un tret disparat a boca de canó per una revenja entre bandes a Villaverde

Es tracta de la primera mort entre bandes juvenils en què s'intervé amb arma de foc a la Comunitat de Madrid 

05/12/2022

Un jove de 15 anys mor a causa d’un tret disparat a boca de canó per una revenja entre bandes a Villaverde

Un menor de 15 anys ha mort assassinat per arma de foc en una brega al barri de Villaverde, a Madrid, i un altre de 21 anys ha resultat ferit. La Policia creu que es tracta d’un enfrontament entre dues de les bandes juvenils que freqüenten els barris de Villaverde i Usera.

La nit d’ahir, diumenge, un jove de 15 anys va morir a causa d’un tret disparat a boca de canó al parc del districte madrileny de Villaverde. Pertanyia a la banda juvenil dels Trinitarios. La Policia Nacional, que investiga el cas, sospita que estava fitxat per un presumpte membre dels Dominican Don’t Play, que hauria fugit després de disparar contra ell i un altre jove de 21 anys que va resultar ferit. La delegada del Govern de la Comunitat de Madrid, Mercedes González, ha afirmat que totes les sospiten apunten que pot ser un cas de venjança entre bandes juvenils.

Els agents cerquen el jove, presumpte autor dels tirs. Segons els testimonis, s’hauria acostat a les dues víctimes, que estaven assegudes al parc, els va disparar i després va fugir. Dels fets, n’hi ha quatre testimonis i tots coincideixen en la descripció del presumpte assassí.

La policia creu que els joves eren membres dels Dominican i els Trinitarios, que sovintegen els districtes de Villaverde i Usera, on ja s’han registrat altres incidents relacionats amb bandes juvenils. Tanmateix, la delegada del Govern a Madrid assegura que la xifra de joves que pertanyen a bandes a la Comunitat es va reduint.

05/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris