X

Intercepten tres sobres més, amb ulls d’animals

Altres amb pólvora i petites boles de metralla han estat enviats a la seu de la presidència del Govern central, entre altres llocs emblemàtics del país

05/12/2022

Intercepten tres sobres més, amb ulls d’animals

Façana del consolat d'Ucraïna a Màlaga./ Daniel Pérez

Correus ha detectat dilluns tres sobres sospitosos, en què s’havien introduït ulls d’animals i que estaven dirigits a l’Ambaixada d’Ucraïna a Madrid i als consolats ucraïnesos de Màlaga i Barcelona. Així ho han assegurat fonts policials, que han indicat que els sobres han estat localitzats pels sistemes de seguretat de Correus, que ho ha comunicat a la Policia Nacional.

Els agents han descartat la presència de substàncies explosives i han comprovat que els sobres contenien ulls d’animals. A més d’aquest extrem, la resta de les característiques dels sobres els fan similars a l’enviament rebut divendres passat a l’ambaixada d’Ucraïna a Madrid i als rebuts a altres ambaixades i consolats d’aquest país a diferents punts d’Europa. Després de l’enviament interceptat divendres, la Policia Nacional va traslladar a Correus els detalls del sobre, cosa que ha ajudat les deteccions d’aquest dilluns.

Pólvora i metralla

A banda d’aquesta mena de sobres, altres amb pólvora i petites boles de metralla van ser enviats al president el Govern central, Pedro Sánchez; a la ministra de Defensa, Margarita Robles; a les ambaixades d’Ucraïna i els EUA, a la base aèria de Torrejón de Ardoz i a l’empresa de fabricació d’armament a Saragossa Instalaza. Tots van ser interceptats.

Fonts fiscals han indicat aquest cap de setmana que aquests sis sobres procedien de Valladolid i d’un mateix autor, tot i que de moment no ha estat identificat.

05/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris