El Palma Futsal aparaula la Copa amb una golejada contra l’Antequera

Victòria per 7 a 3 de l'equip de Vadillo a Son Moix amb la que deixa encaminada la classificació per a la Copa d'Espanya

06/12/2022

El Mallorca Palma Futsal ha passat per damunt de l’Antequera des del primer minut. Les dues primeres dianes han estat les més espectaculars. Marlon firma la primera amb un toc d’esperó. Eloy Rojas firma la segona després d’una jugada individual amb túnel inclòs. El tercer arriba després d’un ràpid contraatac que culmina Cainan. L’exjugador dels mallorquins Pope, retalla distàncies i posa el tres a un. Però els de Vadillo responen amb dues dianes més. Dues assistències de Chaguinha que aprofita Tayebi primer… i Rivillos després per fer el 5-1. l’UMA Antequera retalla distàncies abans d’anar als vestidors amb un xut de Cobarro.
La segona part el partit ha baixat de revolucions, el Mallorca Palma Futsal esperava les opcions que tendria al contraatac i així ha estat. Així han arribat dues dianes més. Dani Saldise fa el sisè després d’una passada d’Eloy Rojas… i Mancuso al segon pal fa el setè. Set gols del Mallorca Palma Futsal, set golejadors diferents.
Un altre ex, Burrito, ha fet el set a tres definitiu. Victòria sobre l’Antequera que deixa aparaulada la classificació del Palma per a una nova edició de la Copa d’Espanya.