X

Tot complet: trobar taula per Nadal a alguns restaurants ja és una tasca complicada

El sector confia que les festes de Nadal siguin el colofó a una temporada que, asseguren, ha estat molt bona

06/12/2022

Tot complet: trobar taula per Nadal a alguns restaurants ja és una tasca complicada

Dia festiu, dia per anar d’excursió i, per a molts, també, dia de sortir a dinar pel món. Alguns restaurants encara arrosseguen els efectes de la pandèmia, però de mica en mica, l’activitat es va animant. D’altres, en canvi, ja han de rebutjar reserves. Tot ple per a avui, però també per a les dates més destacades de les pròximes setmanes, amb sopars i dinars d’empresa i les celebracions de Nadal. De fet, al Mesón Can Pedro, a Gènova, a Palma, el seu propietari assegura que molts de clients ja comanen taula en vista al Nadal d’un any per l’altre.

La temporada, enguany, en el sector de la restauració, ens asseguren des de la seva patronal, ha estat bona i esperen que les festes de Nadal siguin la cirereta del pastís. Per això, molts bars i restaurants fan comptes ampliar plantilla i tenir-la al 100% per a les puntes de feina de Nadal.

Amb el volum de demanda i reserves que, diuen, hi ha, confien que durant aquest final d’any, l’activitat del sector sigui superior a la d’abans de la pandèmia.

06/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris