X

Ferit greu un jove després de caure des d’un tercer pis a Palma

Per una altra banda, la Guàrdia Civil ha informat de la troballa del cadàver d'un jove britànic a Can Picafort

06/12/2022

Ferit greu un jove després de caure des d’un tercer pis a Palma

Un jove de 20 anys ha resultat ferit greu aquest dimarts, devers les 15.45h, després de caure des d’un tercer pis a Palma, al carrer Bover. Segons indica la Policia Nacional, el jove hauria sortit per la finestra d’un habitatge, per causes que encara s’investiguen, i s’hauria posat a sobre de la capsa d’una persiana la qual ha cedit i ha acabat caiguent al terra i ha quedat ferit greu.

Serveis sanitaris d’emergències han assistit al lloc per tractar el ferit que finalment ha estat traslladat a un hospital amb pronòstic reservat.

Can Picafort

Per una altra banda, la Guàrdia Civil ha informat de la troballa, aquest dimarts, del cadàver d’un jove britànic, de 20 anys d’edat, a la platja de Son Bauló, a Can Picafort.

Segons ha indicat la Benemèrita, pel que sembla l’home s’ha trobat també una llibreta amb idees suïcides entre les seves pertinences per la qual s’ha obert una recerca per a determinar les causes de la mort. Fins al lloc dels fets, s’han traslladat efectius de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Santa Margalida, així com sanitaris de l’IB-Salut, que no han pogut fer res i han certificat la mort.

Cal recordar que el número d’atenció del Telèfon de l’Esperança de Balears és el 971 461 112. També hi ha el telèfon 024 del Ministeri de Sanitat.

06/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris