X

Pedro Sánchez no descarta reformar també el delicte de malversació

El Partit Popular ha rebutjat la possible reforma i ha parlat del portaveu d'Esquerra Republicana, Gabriel Rufian, com el major penalista d'Espanya

06/12/2022

Pedro Sánchez no descarta reformar també el delicte de malversació

Pedro Sánchez no descarta reformar el delicte de malversació, tal com està previst fer-ho amb el de sedició, tot i que ha assegurat que això no afectarà la lluita anticorrupció. Declaracions del president del govern que ha fet avui durant la recepció del Congrés amb motiu del Dia de la Constitució.

Pedro Sánchez ha dit avui en una conversa informal amb periodistes que una altra dels delictes que no descarta reformar el delicte de malversació.Tanmateix, el president del govern ha assegurat que aquests canvis no suposarien rebaixes de penes pels delictes de corrupció. La notícia s’ha escampat ràpidament. El Partit Popular ha rebutjat la possible reforma i ha parlat del portaveu d’Esquerra Republicana, Gabriel Rufian, com el major penalista d’Espanya.

Hores abans, Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijoo ja havien fet pal·lès les seves diferències. El president del Govern ha acusat el PP d’incomplir la Constitució al no renovar el Consell General del Poder Judicial, mentre que el líder dels populars l’ha responsabilitzat de la “amenaça” que en la seva opinió viu ara la carta magna per les aliances amb l’independentisme.

La presidenta del Congrés, Meritxell Batet, i el president del Senat, Ander Gil, han presidit la tradicional hissada de la bandera amb motiu del 44è aniversari de la carta magna. Ho han fet per primera vegada a la plaça de les Corts i no a la plaça de Colón o es realitzava tradicionalment aquest acte.

06/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris