X

Mor un jove de 16 anys després de ser atropellat a la carretera d’Algaida a Llucmajor

Segons el 061, l'accident es va produir a les vuit del capvespre de dimecres. El seu germà, de 15, roman ingressat a Son Espases i evoluciona favorablement

08/12/2022

Mor un jove de 16 anys després de ser atropellat a la carretera d’Algaida a Llucmajor

Atropellament mortal a la carretera que connecta Algaida amb Llucmajor. Un menor de 16 anys ha mort, després que un cotxe l’envestís quan caminava per la via amb el seu germà de 15 anys. Els fets varen tenir lloc aquest passat dimecres a les vuit del capvespre. A la Comandància de Palma, es troba detingut el suposat conductor del vehicle, el qual va fugir del lloc dels fets, però 40 minuts més tard es va entregar a la Guàrdia Civil de Llucmajor.

El jove de 16 anys va resultar ferit greu. Fins al lloc, es van desplaçar dues unitats de Suport Vital Avançat, que van aconseguir que el menor recuperés el pols. Posteriorment, va ser traslladat a l’Hospital de Son Espases, amb pronòstic molt greu i amb codi politrauma activat. Desafortunadament, el jove perdia la vida aquesta matinada. El germà de la víctima roman ingressat al mateix centre hospitalari, on evoluciona favorablement.

Al detingut, se li han practicat les proves pertinents d’alcoholèmia i control de drogues, però ambdós casos han resultat negatives. Així mateix, ha passat a disposició judicial aquest dijous dematí. La investigació continua oberta, no només per esclarir les causes de l’accident, sinó per constatar si el detingut és la vertadera persona que conduïa el vehicle o si encobreix una altra persona.

08/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris