X

La Federació Espanyola no confia en Luis Enrique

S'ha decidit que ha de començar un nou projecte amb Luis de la Fuente, fins ara seleccionador sub-21

08/12/2022

La Federació Espanyola no confia en Luis Enrique

La notícia del dia al món del futbol és la no continuació de Luis Enrique al capdavant de la selecció espanyola. La Reial Federació Espanyola de Futbol ha emès un comunicat en què decideix que ha d’arrencar un nou projecte. Per tant, la Federació dona per finalitzada l’etapa de Luis Enrique com a seleccionador espanyol després de l’eliminació al Mundial, als vuitens, contra el Marroc.

Luis Enrique ha ocupat el càrrec de seleccionador espanyol durant quatre anys. En aquesta etapa, ha aconseguit la classificació per dues finals a quatre de la Lliga de les Nacions. A les grans competicions, hi destaquen les semifinals que s’aconseguiren a la darrera Eurocopa. I al Mundial, el combinat va caure dimarts als vuitens de final contra el Marroc. Així, Espanya es va acomiadar de la Copa del Món amb només una victòria contra Costa Rica.

L’elegit per substituir Luis Enrique és Luis de la Fuente. El fins ara seleccionador sub-21 assumeix el repte de l’absoluta. La junta directiva de la Federació aprovarà dilluns la seva elecció i serà presentat de forma oficial com a nou seleccionador nacional. El més destacat per De la Fuente és la plata aconseguida als darrers Jocs Olímpics. El tècnic de La Rioja s’estrenarà el pròxim mes de març contra Noruega i Escòcia, partits de classificació per a la pròxima Eurocopa.

08/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris