X

L’Eivissa torna a entrenar-se amb només una incorporació

Marcos Mauro continua sent l'únic fitxatge d'un equip que necessita una reacció immediata

02/01/2023

L’Eivissa torna a entrenar-se amb només una incorporació

La UD Eivissa ha tornat a entrenar-se amb Marcos Mauro, que d’aquí a pocs dies complirà 32 anys, com a única incorporació ara mateix, en aquest mercat d’hivern. L’hispanoargentí, amb experiència a Primera Divisió, no disputa un partit oficial des del passat mes de maig. Amb Martín Pascual de baixa per sanció; Álex Gálvez, que se’n podria anar i que està lesionat; i David Goldar, que alguns mitjans han publicat que ha demanat sortir, Lucas Alcaraz haurà de donar l’alternativa a la nova incorporació, sense ritme de competició, perquè només disposa de Juan Ibiza com a central.

Segons ha pogut saber IB3, el lateral portuguès  Carlos i el migcampista anglès Miguel Azeez es desvincularan del club. Falta fer-se oficial. De fet, no han tornat a l’illa. L’Eivissa trenca l’acord de sessió amb l’Sporting de Braga i l’Arsenal.

Tampoc no han treballat sobre la gespa Álvaro GarcíaSergio Castel i Darío Poveda, tres jugadors que podrien partir també. Qui en principi sí que hi continuarà i que ha fet feina al gimnàs és Martín Pascual. L’Eivissa intenta reduir la seva plantilla i reforçar-la, veurem fins on arriba una revolució necessària.

02/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris