X

Fer feina al camp com a sortida laboral

Nou participants del curs de poda organitzat en el marc del programa 'Incorpora' de la Fundació la Caixa fan feina al celler José Luís Ferrer de Binissalem

03/01/2023

Fer feina al camp com a sortida laboral

El programa ‘Incorpora’ de la Fundació La Caixa ofereix formació a persones en risc d’exclusió social. Nou dels participants al curs de poda ja fan feina a les vinyes de José Luis Ferrer, a Binissalem.

La poda de la vinya a l’hivern és una tasca fonamental per garantir un bon rebrot dels ceps a la primavera. El problema és que és una tasca -com totes les que tenen relació amb el camp- que poca gent vol fer i per la qual s’ha de tenir una formació específica, com la que han rebut els treballadors que han pres part al curs de poda.

Així mateix, el celler José Luis Ferrer ha contractat nou dels participants al curs, ja que actualment tenen molts de problemes per trobar mà d’obra que vulgui fer feina al camp. Alguns l’han fet enguany, d’altres el feren l’any passat. Tots ells, però, afirmen que fer aquesta formació els ha permès tenir una nova oportunitat laboral.

Les nou persones contractades per José Luís Ferrer tenen feina assegurada durant els pròxims mesos, ja que a la poda la seguiran altres tasques de manteniment de la vinya, com és l’esporga que es du a terme a la primavera per controlar el creixement dels ceps.

03/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris