Manacor guanya el derbi de vòlei

El conjunt manacorí s'ha imposat per 1 a 3 als de Ciutat

07/01/2023

En el dia de la gran festa del vòlei, el Manacor ha llençat serpentines i confeti després d’un partit taquicàrdic. Ni el bon inici del Palma, liderat per Renzo Cairús i amb el debut del col·locador Tom Liot, ha aturat l’equip de Lluís Molada. La fiabilitat de l’atacant uruguaià, que ha acabat amb 21 punts, i l’empenta de Toni de la Rosa han donat el primer set al conjunt d’Abel Bernal. Un bloqueig de Xavi Fresquet i un bloqueig fora dels visitants han deixat el 26 a 24 de la primera entrega. A partir de llavors, els punts del triangle format per Caetano Filter, Monteagudo i Salerno han estat determinants.

El Manacor ha accelerat a partir del 22 a 22 de la segona mànega, que s’ha emportat de forma ajustada. Com la tercera, en la qual ha aprofitat els errors en atac del Vòlei Palma i els grans minuts de Caetano Filter, que en aquell moment ja era el rei de la matinal. Els seus 20 punts i l’aportació final de Salerno han situat l’1 a 2, que ha posat en guàrdia a Son Moix. Un 3 a 8 de sortida en el quart set ha col·locat els manacorins a la rampa de la victòria. La producció dels atacants no ha aturat fins que el Palma ha aixecat la bandera blanca. Rendició i triomf del Manacor després de sis derrotes consecutives.