X

Operació tornada als aeroports: degoteig de passatgers

Aquest diumenge als aeroports de les Illes hi ha programats 448 vols. A Mallorca, 190 són nacionals i 114 internacionals

08/01/2023

Operació tornada als aeroports: degoteig de passatgers

Jornada de molt trànsit aeri als aeroports de les Illes. Operació tornada després de les vacances de Nadal, i hi ha programats 448 vols. La majoria dels passatgers han passat aquests dies amb la família a la península o a la resta d’Illes.

Degoteig constant de passatgers a Son Sant Joan. Hi ha programats 304 vols, entre arribades i sortides. A la terminal, els familiars esperen pacients que surtin, i ho fan carregats amb maletes. La majoria d’ells han anat a casa per passar les festes amb la família. Aquest dilluns tornen les rutines; alguns en tenen ganes, d’altres haurien allargat encara més les vacances.

També, han arribat estrangers que resideixen a Mallorca. I, si bé per a molts han acabat les vacances, alguns les comencen, i ho fan a Mallorca; fugen del fred que fa als seus països.

En total, aquest diumenge als aeroports de les Illes hi ha programats 448 vols. A Mallorca, 190 són nacionals i 114 internacionals.

08/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris