X

Cinc intervencions per violència de gènere a Palma el darrer cap de setmana de festes de Nadal

La Policia Local va actuar per set casos de conductors que donaren positiu per alcoholèmia, un dels quals denunciat per delicte contra la seguretat viària

09/01/2023

Cinc intervencions per violència de gènere a Palma el darrer cap de setmana de festes de Nadal

La regidoria de Seguretat Ciutadana de Palma informa de la intervenció de la Policia Local “per cinc casos de violència de gènere” (xifra provisional) al municipi palmesà el cap de setmana, coincidint amb el final del període de festes de Nadal. És la mateixa xifra d’actuacions que el darrer cap de setmana d’octubre, sent el del divendres, dissabte i el diumenge, un període de dies pel qual el departament municipal recull habitualment fets d’aquests tipus sense especificar-ne, la majoria de vegades, el número exacte.

Alcoholèmies positives

Entre el 6 al 8 de gener, els agents policials varen denunciar a Son Dameto per un delicte contra la seguretat viària el conductor d’un vehicle amb una taxa d’alcohol “elevada”.  S’ha comptabilitzat igualment l’obertura de sis expedients sancionadors per conduir sota els efectes de l’alcohol a la plaça del Progrés, el carrer de Jesús, la carretera de Sóller, Son Rossinyol i l’Avinguda Gabriel Roca, en un accident amb ferits.

Aquestes actuacions s’atribueixen al dispositiu de Nadal “que reforça la presència policial a punts destacats de Ciutat i les intervencions relacionades amb conductors irresponsables” des d’un enfocament “de congruència, oportunitat i proporcionalitat”.

Els Reis, sense incidents “destacables”

Sant Ferran posa l’èmfasi també en l’operatiu amb motiu de la Cavalcada dels Reis. Es conclou que va comptar “amb una assistència massiva” i es va desenvolupar “sense incidències destacades”.

09/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris