X

Abdón Prats: “Som feliç al Mallorca, però voldria jugar més minuts”

El davanter artanenc va marcar el gol de la victòria davant el Valladolid al minut 94

11/01/2023

Abdón Prats: “Som feliç al Mallorca, però voldria jugar més minuts”

El davanter del RCD Mallorca, Abdón Prats ha estat el protagonista del programa Esports3 d’IB3 Ràdio. L’artanenc ha explicat que és molt feliç al club de la seva vida tot i que no està content amb el rol que se li ha assignat les darreres temporades, vol ser un jugador important no tan sols a moments puntuals.

“La meva família i els meus amics saben que som molt feliç aquí i que el Mallorca és casa meva, però el fet de ser un jugar balear no fa que si em toca cercar el futur lluny d’aquí no ho faci. El vertigen de partir ja el vaig passar quan era més jovenet i ja tenc aquesta experiència”.

“El meu rol és ser jugador de primera divisió del Mallorca, el meu club. El meu rol és fer feina durant tota la setmana per intentar jugar cada jornada. I si pot ser de titular és el que vull. Si estàs content sense ser-ho hauria de deixar aquesta professió. Jo vull jugar i vull tenir minuts. Vull ser important pel club regularment”. Òbviament som feliç aquí, però ho seria més amb un altre rol”.

Abdón Prats va marcar el gol de la victòria davant el Valladolid al minut 94 i va tornar a fer embogir l’afició de Son Moix: “Marcar i ajudar a sumar els 3 punts és màgic i em fa molt feliç. És la meva feina i si som al terreny de joc tenc més possibilitats de tenir ocasions”.

Dissabte el Mallorca juga a Pamplona amb l’Osasuna a les 18:30 i el davanter assegura que l’equip arriba molt bé. “Malgrat les vacances i la situació del mundial, l’equip ha demostrat tenir una fortalesa mental increïble i que és molt difícil que ens puguin fer mal”.

El Mallorca arriba a Pamplona desè a la classificació amb 22 punts.

Escolta aquí l’entrevista completa

11/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris