Partit perfecte de l’Avarca Menorca que posa peu i mig als quarts de final de la Challenge Cup

Victòria per 3 sets a 0 davant el Prostejov txec al partit disputat a Ciutadella

12/01/2023

El somni europeu de l’Avarca Menorca continua ben viu. Tot gràcies a la victòria d’anit contra el Prostejov txec per un contundent 3 a 0 (25-23; 25-23; 25-21) a l’anada dels vuitens de final.

Les menorquines dominen el marcador des del primer moment, gràcies especialment a la inspiració de Maira Westergaard i Amelia Portero, però el Prostejov sempre hi és i arriba a igualar el primer set posant l’empat a 21. És aquí quan entra en joc el factor Ciutadella. L’equip demana ajuda al públic i junts aconsegueixen tancar el primer set per un ajustat 25 a 23.

El guió es repeteix al segon set. Màxima igualtat fins a l’empat a 22 i aquí, una vegada més, les de Bep Llorens es fan grans. Alicia de Blas i Carla Jiménez rematen la mànega que tanquen, també, amb un 25 a 23.

L’intercanvi de cops es manté al tercer set. Màxima igualtat que les txeques aguanten fins que Maira Westergard aconsegueix el 22-19. Un avantatge, ara ja sí, impossible de remuntar per al Prostejov. Amb Maria Jofre al servei i amb el suport de tota l’afició, Maira Westergaard tanca el partit amb el definitiu 25 a 21.

Els quarts de final de Challenge Cup queden a prop. El proper dimecres, a terres txeques, esperen certificar la seva classificació. I aquí si, la celebració serà gran. L’Avarca vol seguir passejant el seu nom per Europa.