X

Dues persones ferides lleus en l’incendi a un pis d’Alfons el Magnànim de Palma

També un altre foc ha cremat l'habitació que ocupava una parella de 78 i 81 anys a Marratxí, els quals havien pogut sortir poc abans amb l'ajuda de familiars

13/01/2023

Dues persones ferides lleus en l’incendi a un pis d’Alfons el Magnànim de Palma

L'incendi a Palma es va alertar devers les 21.45h. / F. PALOU

Dues persones de 23 i 41 anys varen haver de ser ateses aquest dijous vespre per inhalació de fum i cremades lleus en un incendi en el segon pis d’un edifici de tres plantes al número 65 del carrer Alfons el Magnànim de Palma, que ha quedat pràcticament destrossat. Concretament, just abans de l’antic quarter de Son Busquets, a les 21:45 h.


Detingut el propietari del pis calcinat a Palma ahir vespre per trencar el precinte policial

Les flames, que es varen estendre ràpidament, afectaren el pis superior i la façana, ha informat el SAMU 061. Els dos afectats foren traslladats a l’Hospital Universitari de Son Espases en dues ambulàncies, una Unitat de Suport Vital Avançat i l’altra, Bàsica. Tots els habitants de l’edifici foren evacuats fins que els Bombers de Palma varen extingir el foc i orejar suficientment l’immoble. Es va haver de tallar el trànsit de la via.

A la una i mitja de la matinada, els Bombers de Mallorca han hagut de sufocar un incendi originat en una habitació d’un xalet a la urbanització de Cas Metge Nou de Marratxí. La parella que hi viu, de 78 i 81 anys, ha pogut sortir de l’habitatge poc abans amb l’ajuda de familiars. La unitat dels bombers ha apagat les flames i la parella no ha patit ferides.

A Búger, minuts abans de les 9 del vespre, un incendi va cremar a una pallissa del Camí de Son Toniet.

 

13/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris