X

Detingut el propietari del pis cremat a Palma ahir vespre per haver trencat el precinte policial

Veïnats i policies varen treure'l del replà on havia quedat estès per inhalació de fum i cremades lleus, segons informa la Policia, que investiga si el foc va ser intencionat

13/01/2023

Detingut el propietari del pis cremat a Palma ahir vespre per haver trencat el precinte policial

La Policia Nacional ha informat de la detenció avui dematí de l’home de 41 anys que ahir vespre va haver de ser rescatat del replà del pis on viu per la inhalació del fum provocat per l’incendi a l’immoble, a Palma. Se l’ha detingut per desobediència, en tornar al lloc dels fets amb “investigació oberta” i trencar el precinte policial, un segon pis d’un edifici al número 65 del carrer Alfons el Magnànim on va prendre el foc. La Policia investiga si el foc va ser intencionat.

L’home havia quedat estès al terra i també tenia cremades per les quals va ser traslladat a l’Hospital de Son Espases amb pronòstic lleu, ha informat el Samu 061. Va ser auxiliat per veïnats i agents de la policia. També va resultar afectat un jove de 23 anys que igualment va resultar ferit lleu en respirar la fumarada i quedar lleugerament cremat.

Les flames, amb molta virulència, segons els Bombers de Palma, que hi desplaçaren un vehicle d’extinció d’incendis i una autoescala, va afectar el pis superior i la façana de l’edifici que va haver de ser desallotjat fins que no es va extingir, ràpidament, l’incendi i orejar adequadament habitacles i passadissos.

13/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris