X

Aguirre: “Ningú pagarà la clàusula de Kang In Lee”

El sud-coreà i Pablo Maffeo tornaran a la titularitat a Pamplona

13/01/2023

Aguirre: “Ningú pagarà la clàusula de Kang In Lee”

El Reial Mallorca torna al Sadar, l’estadi on fa uns mesos va assolir la permanència a la darrera jornada de lliga. En aquella ocasió els vermells s’imposaren per 0 a 2 amb gols d’Ángel i Grenier. Ara, els de Javier Aguirre arriben sense la necessitat urgent de sumar els 3 punts, però amb ganes de continuar somiant amb acostar-se a les posicions europees. El Mallorca suma 22 punts en 16 jornades.

El tècnic mexicà vol que els seus jugadors surtin al terreny de joc amb la mateixa intensitat que aquell 22 de maig. L’entrenador ha confirmat que Pablo Maffeo i Kang In Lee, suplents al darrer partit contra el Valladolid, seran titulars a Pamplona. Per part seva, Dani Rodríguez i Galarreta són dubte per unes molèsties, però viatgen amb l’equip.

Pel que fa al mercat de fitxatges, Aguirre assegura que no esperen cap arribada per substituir la marxa de Lago Junior al Màlaga. De fet, el tècnic ha obert la porta de sortida a un altre jugador, Javi Llabrés, amb la intenció que el jove futbolista pugui gaudir de més minuts. Al capítol de sortides, Aguirre és contundent: Kang In Lee quedarà a l’illa fins a final de temporada perquè cap equip pagarà la seva clàusula. Tampoc té la intenció de deixar marxar Gio González, que interessa alBotafogo brasiler.

13/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris