X

Wanda Banguero, lesionada al bessó, baixa per dos mesos a l’Avarca de Menorca

La colombiana ja no hi serà contra el Kiele (19 hores) i fa feina per arribar als play-offs; el club cerca un recanvi d'urgència per afrontar la Challenge Cup i la Copa de la Reina

14/01/2023

Wanda Banguero, lesionada al bessó, baixa per dos mesos a l’Avarca de Menorca

El pitjor diagnòstic s’ha confirmat per a la jugadora de l’Avarca de Menorca, Wanda Banguero, que va patir una lesió durant el partit de la Challenge Cup de dimecres contra el Prostejov. La internacional colombiana té un trencament total de la inserció del tendó amb el bessó esquerre i podria estar dos mesos de baixa. L’objectiu és recuperar-la per als play-offs… I mentrestant, la direcció esportiva cerca una jugadora que supleixi la seva polivalència i rendiment.

Amb l’absència de la colombiana, l’Avarca rep el Kiele Socuéllamos (19 hores) amb l’objectiu de sumar la desena victòria consecutiva i mantenir, com a mínim, el segon lloc a la classificació. El conjunt de Ciutadella s’agafa al gran moment de forma de la resta de la plantilla per treure endavant el partit, tot i que no es fia dels 14 punts que els separen de l’equip de Txema Rodríguez. La plantilla, com ha manifestat a IB3 la lliure Patricia Rodríguez, vol dedicar-li la victòira a Wanda Banguero.

14/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris