X

Detingut un home per dos delictes d’amenaces de mort a personal sanitari

En les dues ocasions, el detingut va arremetre contra professionals sanitaris, cridant, insultant i fent amenaces de mort

15/01/2023

Detingut un home per dos delictes d’amenaces de mort a personal sanitari

La Policia Nacional ha detingut a un home, de 33 anys, com a presumpte autor de dos delictes d’amenaces de mort a personal sanitari en un servei d’urgències d’un centre mèdic de Palma.

Els agents de la Comissaria de Platja de Palma van rebre una denúncia per part d’una infermera que realitza les seves funcions en un centre mèdic de Palma, que donava compte d’unes amenaces de mort proferides contra ella el passat 8 de gener, de matinada, per part del pare d’un bebè que estava atenent.

L’home va accedir a la consulta molt alterat pel que la víctima li va indicar que havia d’esperar els resultats fora d’aquesta, reaccionant el pare amb insults a la professional i proferint-li amenaces de mort contra la seva persona. La víctima, molt espantada, va haver de requerir els serveis del personal de seguretat, ja que aquesta mateixa persona havia protagonitzat un altre incident l’any passat, una altra vegada en els serveis d’urgències del mateix centre mèdic, on va acudir perquè li estenguessin una recepta mèdica al seu bebè.

En aquesta ocasió va arremetre contra una altra professional, cridant, insultant i fent amenaces de mort, havent d’intervenir el personal de seguretat, arribant l’home a fracturar el cristall de seguretat d’incendis i deixant molt afectada a la víctima.

15/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris