El resum de la jornada 16 de Tercera

L'Andratx és líder en solitari després de golejar al Manacor per 0 a 4

17/01/2023

L’Andratx ha tornat al camí de la victòria. I ho ha fet per la porta gran. 0 a 4 ha guanyat aquesta jornada a Na Capellera contra el Manacor. Tots els gols els marquen al segon temps. Diego Martínez avança als andritxols al minut 56. Al segon, Adri Garrido completa una obra d’art. Arrancada des de la banda, es desfà de dos jugadors i supera Xavi Ginard amb un xut ajustat al pal. El davanter repeteix en el tercer. Al 77 Garrido posa la directa i bat per baix Ginard amb una rematada creuada. La golejada la tanca Marc Esteve al minut 87. L’Andratx és líder en solitari amb 34 punts.

Segon amb 31 és el Santanyí. Derrota del conjunt de Tato 0 a 2 contra el Llosetense. James marca el primer per als de Nico López al 18, després d’una paret amb Carosso. El mateix jugador pot fer el segon amb un xut llunyà, però Toni Dols treu una bona mà. James no es rendeix i continua insistint. Al 69 l’extrem es desfà del defensa i marca el seu doblet particular. El partit acaba amb l’expulsió del tècnic del Santanyí al minut 90.

El Poblense escala una posició i ja és tercer classificat. Els d’Oscar Troya empataren a zero contra el Platges de Calvià, que és sisè a la taula. Un duel en què els dos equips poden endur-se’n l’enfrontament. Però el pal i els porters eviten que es mogui el marcador.

La Penya Indpendent cau fins a la quarta plaça després de perdre per la mínima, 0 a 1, contra el Constància. L’únic gol del partit arriba al 39, Gori Julián aprofita una mala sortida del porter per marcar a plaer.

Aquesta Jornada 16 també ens deixa els següents resultats: Binissalem 2-2 Sant Jordi, el Sóller 1-2 Mercadal, el Collerense 1-0 Penya Sant Jordi i el Portmany 2-1 Inter Manacor.