X

IB3, la finestra de la festa de Sant Antoni arreu de les Illes i el món

Amb l'etiqueta #SantAntoniIB3 ens heu compartit els vostres moments santantoniers

17/01/2023

IB3, la finestra de la festa de Sant Antoni arreu de les Illes i el món

Per als que no ho han pogut veure, ni ensumar, ni escoltar-ho de prop. Per a tots vosaltres, IB3 Televisió i IB3 Ràdio hem volgut ser la vostra finestra, els vostres ulls i les vostres orelles. Tot per gaudir d’unes festes de Sant Antoni que han tornat a ser allò que han de ser, un lloc de trobada de les nostres arrels, amb el nostre present, i també el nostre futur.

Però la festa de Sant Antoni, com a totes les festes, mai ho és de veritat si no es comparteix. Per això, volem agrair-vos que l’hàgiu compartit amb nosaltres. Amb hashtag ·SantAntoniIB3 hem sabut que hem diut la festa fins a Son Espases, també a Catalunya… i fins i tot fora d’Espanya, a llocs com Portugal o Noruega.

Allà, malgrat el fred i la neu, Xisco Rincón no ha deixat de celebrar Sant Antonia amb una torrada. I es que amb aquest hastag i gràcies a les xarxes socials també ens heu descobert el que heu menjat aquests dies i com heu ballat amb els dimonis.

I si IB3 ha estat la vostra finestra a les festes de Sant Antoni arreu de les Illes, Instagram i Twitter han estat la nostra finestra per descobrir com ho heu celebrat vosaltres. En família, a casa, als carrers i a les esglésies, o sols, a quilòmetres d’aquí, Sant Antoni és sempre més festa si ho feim plegats.

17/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris