X

El vent causa prop de 190 incidents a Balears fins a les 14 h

El poliesportiu de Son Moix, amb desperfectes a la coberta, romandrà tancat tota la jornada per precaució

17/01/2023

El vent causa prop de 190 incidents a Balears fins a les 14 h

El vent ha estat un dels grans protagonistes del dia de Sant Antoni. El servei d’emergències 112 ha registrat 187 incidents a totes les Balears, la majoria dels quals per despreniments de tendals i altres elements i per caiguda d’arbres.

Mallorca és l’illa més damnificada pel temporal, en especial Palma (118 incidents), que és on hi ha hagut més incidents, seguit de Manacor (22).

Al poliesportiu de Son Moix, part de la coberta s’ha aixecat pel fort vent. Els bombers ja l’han assegurada, però la instal·lació estarà tancada tot el dia per precaució.

L’ajuntament ha tallat l’accés als vianants al passeig Sagrera, i demana que la gent en faci cas perquè és realment perillós. També recomana extremar precaucions i no passejar per carrers amb arbres molt grans.

A la mar, la situació tampoc no és gens tranquil·la. A la zona de Portocolom, per exemple, han tengut feina per treure una parell d’embarcacions encallades. I Balearia ha suspès durant tota la jornada la connexió de Palma amb Eivissa i la d’Alcúdia amb Ciutadella.

17/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris