X

Una revetla de Sant Sebastià amb fred, però difícilment amb pluja

Tendrem un ambient molt variable, amb estones de sol, però també amb el pas de niguls que deixaran ruixats puntuals i en general febles

18/01/2023

Una revetla de Sant Sebastià amb fred, però difícilment amb pluja

Fotografia d'Alberto Bastos des de Llucmajor.

Hem encetat una situació meteorològica que vendrà marcada per l’ambient d’hivern de ple. De moment tant aquest dimecres com dijous el vent del nord-oest bufarà amb força, amb cops màxims que poden superar els 70 km/h.

Tendrem un ambient molt variable, amb estones de sol, però també amb el pas de niguls que deixaran ruixats puntuals i en general febles, que poden venir acompanyats de calabruix i de neu a partir de 800 metres, que pujarà aquest dijous a darrera hora a 1.000. Malgrat que no esperam que nevi amb suficient força com per veure la Serra emblanquinada. L’ambient serà fred, amb valors màxims que quedaran entre els 12 i 15 ºC.

Per aquest dijous vespre, revetla de Sant Sebastià, pareix que no hi haurà precipitacions, malgrat que l’ambient serà fred. Divendres, continuarà la situació de fred, i la possibilitat de ruixats localitzats, més probables a Mallorca, a partir del capvespre. El vent afluixarà excepte a Menorca i al nord i est de Mallorca, on la tramuntana continuarà bufant.

El cap de setmana vendrà marcat per un ambient encara més fred, i la possibilitat de ruixats, sobretot al nord; aquestes precipitacions seran de neu a partir dels 500 metres, i la temperatura màxima quedarà al voltant dels 10 a 12 ºC.

18/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris