X

Vadillo: “Contra l’Inter hem de ser l’equip valent que hem demostrat fins ara”

El tècnic considera que han de ser "molt agressius amb la pilota i sense"

18/01/2023

Vadillo: “Contra l’Inter hem de ser l’equip valent que hem demostrat fins ara”

El Mallorca Palma Futsal visita la pista de l’Inter Movistar divendres a les 20.30. El club madrileny no viu la seva millor temporada ni les seves millors setmanes després de començar el 2023 perdent la final de la Supercopa d’Espanya contra el Barça. A més, va caure al darrer partit de Lliga contra el Jaén per 7-4. Tot i això, l’entrenador del Mallorca Palma Futsal, Antonio Vadillo, té clar que s’haurà de fer un partit complet per tornar de Torrejón amb els 3 punts: “És un partidàs que a tots ens fa ganes jugar en un escenari com la pista d’Inter Movistar. És un dels grans de la categoria. Evidentment, sabem que hem de fer un gran partit per treure els 3 punts”, afirma.

A més, Vadillo ha destacat aquest dimecres que, per ell, la clau per treure un balanç positiu és “seguir en la nostra línia, ser molt agressius amb la pilota i sense i ser molt valents”. Respecte al rival, l’andalús reconeix que “és cert que Inter no és el mateix dels darrers anys quant a pressupost. Però després del Barça ve l’Inter. Nosaltres estam molt per davall d’ells quant a pressupost”.

Vadillo destaca que “nosaltres estam en un bon moment, estam fent les coses bé. Sabem que serà un partit molt igualat, a diferència del que diu la classificació. Crec que l’Inter amb el canvi d’entrenador necessita un temps perquè els jugador s’adaptin i treguin resultats. És qüestió de temps, però ara ja estan a una versió millor respecte a l’inici de temporada”.

18/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris