X

Josep Marí Ribas, diana de les preguntes de l’oposició al Parlament

En els darrers plens, el conseller d'Habitatge i Mobilitat ha arribat a contestar una de cada tres preguntes de la sessió de control al Govern

20/01/2023

Josep Marí Ribas, diana de les preguntes de l’oposició al Parlament

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí Ribas, també conegut com a Agustinet, s’ha convertit en la diana de la majoria de les preguntes de control al Govern. En els darrers plens, ha arribat a contestar una de cada tres preguntes que formula l’oposició cada dimarts al Parlament. Un interès que ha anat creixent després que el setembre fos elegit candidat a presidir el Consell d’Eivissa, l’única illa on governa el Partit Popular.

El portaveu del Grup Popular a la cambra, Antoni Costa, assegura que gestió de la mobilitat i l’habitatge per part de Marí és un fracàs. Per contra, els socialistes consideren que és una estratègia d’erosió de cara les eleccions de maig.

El PP avisa que en el proper període de sessions, que es reprenen el mes de febrer, continuaran les preguntes a Agustinet. La portaveu del Grup Socialista, Pilar Costa, afirma que el conseller està preparat.

Un ambient preelectoral que comença a escalfar-se quan falten 4 mesos per als comicis autonòmics, insulars i locals.

20/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris