X

El Festival Internacional de Cinema de Santa Bàrbara acollirà l’estrena de la pel·lícula ‘Ibiza Blue’

Al film, dirigit i coprotagonitzat per Jesús Lloveras, hi ha participat IB3. Arribarà a les sales de cinema aquest mateix 2023

20/01/2023

El Festival Internacional de Cinema de Santa Bàrbara acollirà l’estrena de la pel·lícula ‘Ibiza Blue’

Després de la seva presentació nacional al Festival de Cinema d’Almeria el 2022, la 38a edició del Festival Internacional de Cinema de Santa Bàrbara (SBIFF), celebrada del 8 al 18 de febrer d’enguany, acollirà l’estrena internacional de la pel·lícula ‘Ibiza Blue’ (‘La Corriente’), de Jesús Lloveras, dins de la secció ‘Contemporary World Cinema’.

Ho ha anunciat aquest divendres dematí Lloveras, durant la presentació del tràiler internacional i el pòster a l’estand d’Eivissa present a FITUR 2023. La pel·lícula, que compta amb la participació d’IB3, s’estrenarà als cinemes aquest mateix 2023.

Enregistrada a diferents localitzacions de l’illa, ‘Ibiza Blue’ (‘La Corriente’) és l’opera prima com a director del també actor Jesús Lloveras, que coprotagonitza el film al costat de Gonzalo Bouza i Alicia Llorente. Entre la resta d’actors, hi trobam també Lili Lloveras Wang, Nikol Kollars, Alicia Fernández, Victor Solé, Ainara Landon i Juan Frendsa.

De què tracta el film?

Juliol del 2020. Les vides de tres joves professionals s’entrecreuen a l’Eivissa postpandèmica de tancament, on intentaran superar les seves tragèdies personals, redescobrir-se i seguir endavant.

20/01/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris